Monday, February 24, 2014

CHIFFON LONG DRESS FULL LINING

 HIJAU
 PRICE : RM95.00 SEM/ RM 100.00 SS
FREE POSTAGE

SHOULDER : 16"
BUST : 41"
WAIST : 38"
DRESS LENGTH : 55"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 21"

FITT UNTIL SIZE 40

FULL LINING

 MOCHA
 PRICE : RM95.00 SEM/ RM 100.00 SS
FREE POSTAGE

SHOULDER : 16"
BUST : 41"
WAIST : 38"
DRESS LENGTH : 55"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 21"

FITT UNTIL SIZE 40

FULL LINING
 DARK BLUE
PRICE : RM95.00 SEM/ RM 100.00 SS
FREE POSTAGE

SHOULDER : 16"
BUST : 41"
WAIST : 38"
DRESS LENGTH : 55"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 21"

FITT UNTIL SIZE 40

FULL LINING

 GREY
 PRICE : RM95.00 SEM/ RM 100.00 SS
FREE POSTAGE

SHOULDER : 16"
BUST : 41"
WAIST : 38"
DRESS LENGTH : 55"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 21"

FITT UNTIL SIZE 40

FULL LINING

PEACH
PRICE : RM95.00 SEM/ RM 100.00 SS
FREE POSTAGE

SHOULDER : 16"
BUST : 41"
WAIST : 38"
DRESS LENGTH : 55"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 21"

FITT UNTIL SIZE 40

FULL LINING

Wednesday, October 2, 2013

Lady Secretz Bust Up


Dada wanita merupakan tarikan yang paling utama pada wanita bagi kaum lelaki apabila dibandingkan dengan 10 bahagian yang lain.  Mempunyai dada yang menawan merupakan kelebihan kepada wanita untuk nampak lebih menarik kepada lelaki.


Adakah anda mempunyai masalah seperti di atas???



LADYSECRETZ BUST UP ô   merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.  Ia berperisa strawberry  yang sangat sedap dan  diadun dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica  dan Pueraria Lobata.



Pengkelasan Produk dari Kementerian kesihatan Malaysia.
Ianya selamat.

Bagaimana LADYSECRETZBUST UP membantu anda mendapatkan dada idaman :

1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
4. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
5. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
6. Mengetatkan vagina.
7. Menghilangkan bau badan dan bau peluh
8. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
9. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ëmudaí
10. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
11. Menganjalkan kulit yang melendut.
12. Melambatkan proses penuaan.




Zarina Anjoulie juga menggunakan produk ini. Anda bila lagi?

 Serlahkan keyakinan dan penampilan anda dengan Lady Secretz Bust Up.


Pengambilan sebulan, 30 sachet x 15gram

***AMARAN***
Produk ini tidak sesuai dan dilarang diambil oleh  wanita  mengandung, menyusu, period, penyakit berbahaya dan dlm pantang.



HARGA PROMOSI :
RM 180.00 SM / RM 190.00 SS

***Harga asal ialah RM240 SM / RM250 S/S

UNTUK TEMPAHAN :

PM di FB : Zaliya Liyana

Thursday, January 20, 2011

### GIVEAWAY ~ mama picha ###



sape nk hadiah... ???
tgk pd pic kat atas trus semangat nk bg hadiah free nie.. hehe
sile teka soklan dibwh... senang je.. x yah susah2 nk link bagai.. 

SOALAN :
GIGI FALISHA ADE BRAPE BATANG???

org yg pertama yg dpt jwb dgn tepat @ hampir tepat 
akan mendapat hadiah misteri  x misteri dh la kalo nnt nk upload gmbr hehe...

*sile jwb di bhgn komen di bwh post nie.. sertakan email skali tau .. 
GOOD LUCK DEARIES


* x sangka ade org sudi nk join GIVEAWAY nie.. hehe
OK... DAH ADE PEMENANG ...
GIGI FALISHA ADE 16 BATANG..
dan pemenangnye adalah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


aznain said...




aznain teka
16

aznain1121@yahoo.com

Wednesday, October 10, 2007

assalammualaikum.. semua...

hari sabtu n ahad ari tu aku pegi kursus kawen.. kat jabatan agama islam pahang... banyak yg diceramahkan adalah 'flash back' yg kite blaja zaman sekolah2 dulu... ader gak la tips2 untuk rumahtangga... tips2 kebahagiaan, komunikasi, hiasi diri, dan yg sewaktu dgnnye...

skarang nie aku tgh sibuk nak beli barang hantaran.. lepas raya nie pening lah kepala aku... mcm2 lg nak buat... tempah pelamin.. tempah kad... buat hantaran... perghhh... banyak lg ar nak buat... nanti kalo tak buat kenduri kene marah plak ngan korang semua, member2, sedara mara.... ape2 hal pun aku jemputlah semua datang nanti... tarikh pun tak tetap lg.. nie keje gile namanye.. hehehe

kekadang aku seram sejuk gak memikirkan aku nak kawen nanti... risau gak... aku harap semua berjalan dgn lancar... dan aku harap tiada lah benda2 buruk berlaku... Insya Allah...

bagi aku tujuan utama dieorg buat kursus nie sbb banyak sgt berlaku perceraian zaman skarang nie... kawen stahun dua dah cerai... ader gak yg dua tiga ari dah cerai... benda nie yg dieorg nak elakkan... rasanye org kat pejabat agama pun dah penat melayan kes2 cerai nie... mmg itu semua kuasa tuhan tapi kite sbg manusia kene lah berusaha yg terbaik untuk elakkan perkara nie....

aku harap korang doakan kebahagiaan aku... terima kasih... wassalam

Friday, October 5, 2007

kursus kahwin....

esok aku kene gi kursus kawen... ye lah cadangnye bulan 12 nie kenduri.. mmg aku tak sabar... hehehe... insya Allah lepas raye haji...

terpikir aku ape yang ada dengan kursus kawen nie... ade dieorg bagi satu buku tapi aku tak baca pon lagi... tajuk die GERBANG PERKAHWINAN... kekadang gemuruh gak aku takut pun ade excited pun ade.... harap2 banyak pengajaran untuk aku untuk menghadapi perkahwinan nie...

jadi esok kene bangun awal... kursus setat kol 8.00am... mintak2 abis awal.. ye arr... time minum ngan makan kan takde... harap2 gak uztaz or uztazah yang bagus punyer.. bulan puasa nie biase la... letih la ngantuk la penat la.. hehehe...

Thursday, October 4, 2007

my favourite video...... elyana - kau atau aku




Berlindung di sebalik wajah selamba
Bagai tiada apa perasaan
Di antara kita berdua

Lucunya dalam saling berpura-pura
Semua orang tahu kau dan aku
Masing-masing punya rasa yang serupa

Main tarik tali
Malu mahu memulakan luahan hati kita
Main tarik tali
Masih menanti siapa mulakan dulu

Dilema di dalam permainan ini
Masa terasa panjang hingga membuatku tak tahan
Tertekan

Lakonan ini semakin membebankan
Terasa ingin saja aku terus terang
Tentang perasaan ku kepadamu

Tawa-tawaku
Memulakan dulu

Ruangan empat muka dinding keliling
Makin menghimpit kala menanti panggilan darimu
Berdering

Mengharap engkau jua sedang begini
Dalam keluh kesah menantikan
Pengucapan yang ku cinta kepadamu

pening... pening....

hehehe.... hari nie aku nak update aku punyer blog nie.. tapi tak berapa nak faham lagi camner nak buat.... tapi kene buat jugak... kalo ade sesapa yang bleh atau nak tolong ajarkan elok jugak... hehehe... pening gak kepala aku dibuatnyer... anyway, have a nice day everybody....

Wednesday, October 3, 2007

Assalammualaikum........

hai... ello... selamat datang ke unggu-violet.blogspot.com. Ini sebagai permulaan. Jadi saya harapkan sokongan dari kalian semua untuk lebih maju dan lebih unggu... hehehe.... terima kasih semua....